Luzak Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Witam. W tym wątku będę bardzo potrzebował waszej pomocy ponieważ czegoś takiego nigdy nie robiłem. Otóż miałem w szafie taki model jak w temacie zaczęty parę lat temu, kasta jakoś tam pomalowana z pędzla ale co najgorsze poginęło lub uległo zniszczeniu kilka części więc na wstępie kilka pytan: 1 Zaginęła mi piasta przedniego koła bez tego nie mogę zacząć budowy bo nie mam do czego przykleić koła czy można tą część jakoś pozyskać? 2 Czy można dorobić jakoś tylną szybę? 3 Zaginęły zapinki maski. Czy można to jakoś pozyskać? 4 jak zmyć olejnicę Revella z kasty? Będę wdzieczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 2. Można. Wystarczy trochę wyobraźni, np koszulka 'taka twardsza' na dokumenty, pleksi, jest wiele możliwości 3. Zapinki można kupić akcesoryjne np Hobby Design. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 4. Wrzucic do cleanluxa lub dot3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi