bartass. Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 Witam! Przeszukalem forum, ale niestety nic na ten teat nie znalazlem, pytalem takze kolegi scros przez pw, ale nie otrzymalem odpowiedzi. Do sedna: skladam swoj debiut - roosevelta 1/720. kolega scros skladal Enterprise i bardzo podobalo mi sie jak zrobil 'pasy' na asfalcie/ naw. bitumicznej powstale wskutek startu samolotow. Nie mam pojecia jak uzyskac taki efekt - startego asfaltu, moze drobny papier scierny? Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Poczytaj o metodzie "suchego pędzla" - przynajmniej ja bym się do tego tak zabierał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 3 Listopada 2007 Autor Share Napisano 3 Listopada 2007 dzieki za podpowiedz, myslalem tez czy by nie zrobic ksztaltu pasow tasma tamiya i potraktowac papierem sciernym 1000 jakos delikatnie... ale lepiej chyba poslucham sie ciebie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi