Melnikov Napisano 15 Grudnia 2014 Napisano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Witam Model malowany pędzlem farbkami revell'a. Nie jestem z niego wybitnie zadowolony. Skala 1:72 jakoś nigdy mi się nie podobała jeśli chodzi o pojazdy no i przekonałem się o tym jaka jest trudna na własnej skórze. Wszystko strasznie ciasno zbite koło siebie i jest ciężko osiągnąć żądany efekt. No ale prawdopodobnie jest to jedyny pojazd w tej skali jaki zrobiłem i nie planuję więcej działać z 1:72. Nie licząc samolotów ;) Tym razem zmieniłem tło. Pozdrawiam: Mel Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Gość Cytuj
Piotr_P Napisano 15 Grudnia 2014 Napisano 15 Grudnia 2014 mam go skończonego tyle,że z Academy. Faktycznie maleństwo.Ale i tak dwa razy wiekszy od kettenkrad'a w tej samej skali. :-) sprzydałyby się lepsze zdjęcia.... Cytuj
Melnikov Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Napisano 15 Grudnia 2014 Nowe zdjęcia. Teraz kolory wyglądają jak w rzeczywistości ;) Pozdrawiam: Mel Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi