Melnikov Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 (edited) Witam Model malowany pędzlem farbkami revell'a. Nie jestem z niego wybitnie zadowolony. Skala 1:72 jakoś nigdy mi się nie podobała jeśli chodzi o pojazdy no i przekonałem się o tym jaka jest trudna na własnej skórze. Wszystko strasznie ciasno zbite koło siebie i jest ciężko osiągnąć żądany efekt. No ale prawdopodobnie jest to jedyny pojazd w tej skali jaki zrobiłem i nie planuję więcej działać z 1:72. Nie licząc samolotów ;) Tym razem zmieniłem tło. Pozdrawiam: Mel Edited December 15, 2014 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 mam go skończonego tyle,że z Academy. Faktycznie maleństwo.Ale i tak dwa razy wiekszy od kettenkrad'a w tej samej skali. :-) sprzydałyby się lepsze zdjęcia.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melnikov Posted December 15, 2014 Author Share Posted December 15, 2014 Nowe zdjęcia. Teraz kolory wyglądają jak w rzeczywistości ;) Pozdrawiam: Mel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts