Melnikov Napisano 21 Grudnia 2014 Share Napisano 21 Grudnia 2014 Witam. Kolejny model ukończony. Dorobiłem do niego podstawkę. Robiąc tę podstawkę starałem się poszukać zdjęć Goliathów z Powstania Warszawskiego i wiem, że używany w tym czasie był inny model. Sd Kfz 303a, lecz pozwoliłem sobie na odrobinę fantazji ;) Jestem w trakcie robienia gablotki z plexi. Jak będzie zrobiona gablotka i etykieta z nazwą to dodam nowe fotki ;) Pozdrawiam: Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2014 Przerób tylną ściankę na zamykaną i masz sprzęt do robienia kawałów koleżankom Kurde. Chyba coś ze mną nie tak, bo nie zrozumiałem o co Ci chodzi ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferrfan Napisano 21 Grudnia 2014 Share Napisano 21 Grudnia 2014 Że to niby taki chrabąszcz-niespodzianka w pudełku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2014 Ahhh... widzisz. Nie zaskoczyłem, bo nigdy nie bawiłem się w ten sposób :( Ale za to jadłem mrówki XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi