Melnikov Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 Witam. Kolejny model ukończony. Dorobiłem do niego podstawkę. Robiąc tę podstawkę starałem się poszukać zdjęć Goliathów z Powstania Warszawskiego i wiem, że używany w tym czasie był inny model. Sd Kfz 303a, lecz pozwoliłem sobie na odrobinę fantazji ;) Jestem w trakcie robienia gablotki z plexi. Jak będzie zrobiona gablotka i etykieta z nazwą to dodam nowe fotki ;) Pozdrawiam: Mel Cytuj
Melnikov Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Napisano 21 Grudnia 2014 Przerób tylną ściankę na zamykaną i masz sprzęt do robienia kawałów koleżankom Kurde. Chyba coś ze mną nie tak, bo nie zrozumiałem o co Ci chodzi ;P Cytuj
Ferrfan Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 Że to niby taki chrabąszcz-niespodzianka w pudełku? Cytuj
Melnikov Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Napisano 21 Grudnia 2014 Ahhh... widzisz. Nie zaskoczyłem, bo nigdy nie bawiłem się w ten sposób :( Ale za to jadłem mrówki XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi