rollingstones Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Dobra żebyście nie mówili, że nie umiem malować figur. Ekipa stoi sobie zblokowana na drodze, słychać warkot samolotów i przemiła rozmowa zamienia se w gwałtowną konsternację kiedy mistrz z panzer IV podrywa się ujrzawszy w lornecie swoje przeznaczenie tj. jabo nad drzewami. Diorama powstała pod wpływem zafascynowania Albumem Memoriale Normandy i filmem Kompania braci. Oparłem się na monochromatycznym odzwierciedleniu rzeczywistości. Duży temat, ciężki w formie i ostatni raz takie podejście. Wolę mniejsze diorki. Ale cóż jak zacząłem to i skończyłem. Można jeździć do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 I znowu pytanie skąd bierzesz te zarośla wyglądają jak prawdziwe, czyżby z ogródka i polakierowane??!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 3 Listopada 2007 Autor Share Napisano 3 Listopada 2007 I znowu pytanie skąd bierzesz te zarośla wyglądają jak prawdziwe, czyżby z ogródka i polakierowane??!!?? Jestem trochę w kropce. Ale dyplomatycznie wersja dla bogatych google - Ryszard Kobza. Wersja dla oszczędnych trzeba poczekać na poradnik Payo- krok po kroku będzie o tworzeniu realistycznej zieleni - drzewa krzewy, trawa, ziemia. Przepraszam ale dziś nie mogę powiedzieć umowa z wydawcą. Ale dla jasności nie są to krzaki z ogródka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Ok jasne............. musze pomyśleć o mojej panterze i tym poradniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 3 Listopada 2007 Autor Share Napisano 3 Listopada 2007 Mimo wielu prośb, naprawdę nie mogę powiedzieć dziś jak to się robi roślinność (umowaz wydawcą) - ale wkrótce zrobię wam cały pokaz - od A do Z - jutro powoli zaczynamy od maskowania czołgu, Tygrys II Porsche turet - Market Garden, dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 dla mnie miodzio, lubię dioramy z dużą ilością roślinności, a ta jest świetnie wykonana z minusów jak dla mnie jedynie za mało (za mało na zdjęciach?) śladów pojazdów (szczególnie na 6 zdjęciu) Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 dla mnie miodzio, lubię dioramy z dużą ilością roślinności To tak jak ja Rollingstones jak byś mógł to daj więcej swoich modeli, bo są naprawdę dobre. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 To wygląda świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 4 Listopada 2007 Autor Share Napisano 4 Listopada 2007 dla mnie miodzio, lubię dioramy z dużą ilością roślinności To tak jak ja Rollingstones jak byś mógł to daj więcej swoich modeli, bo są naprawdę dobre. Pzdr. zapraszam do warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi