stance_97 Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Witam, po dłuższej przerwie od modeli udało mi się poskładać lexusa od fujimi. Generalnie model bardzo fajnie wykonany, jedyne czego mogę się przyczepić to spasowanie przedniego zderzaka z maską. Ja niestety zauważyłem to dopiero na fotach w dobrym świetle z gotowym lakierem więc już tego nie ruszałem... Jest to model raczej na rozgrzewkę i skupiłem się głównie na czystym sklejeniu i nie skopaniu lakieru na budzie (to niestety mi nie wyszło bo zalałem tylną dokładkę i pojawiła się skórka) Ale oczywiście musiałem dać coś od siebie :P Pojawiła się gleba oraz nowe koła, końcówka wydechu z rurki miedzianej i kubły w środku. Pozdrawiam Stance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 ładnie na tych kołach wygląda. Co z wnętrzem nie wrzucisz fotek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stance_97 Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2014 Niestety nie prowadziłem warsztatu i nie mam żadnych fotek środka. Rozebrać go teraz też nie mogę bo musiałbym odkleić zderzak i boje się że odejdzie razem z lakierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi