rippek Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Interesuje mnie zakup kompresora AS-196 http://skleptechniczny.pl/dwutlokowy-kompresor-do-aerografu-z-butla-40lmin-as196-p4832.html Moje pytanie: miał ktoś? Korzystał? Jakie opinie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 AS-196 ma dwa tłoki a AS-186 ma jeden i taki ci wystarczy do modelarstwa.Sam mam to co "Spotter" i popieram jego zdanie (w kwietniu będzie 3 rok i nadal robi swoje).Od dłuższego czasu planuje lodówkowca ale jakoś się nie mogę do tego zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 Panowie, podepnę się pod wasz temat. Kupiłem AS-186 z butlą i mam pytanie: jak ustawić ciśnienie? Według instrukcji wyłącza się przy czterech barach ponowny, a ponowny start przy trzech. Natomiast przeglądając to forum wyczytałem, że malujecie przy 1,5-2 barach i stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi