Hubert03 Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Witam prezentuję mój pierwszy model, powstał jakiś czas temu, cześć relacji jest na forum. Jakość modelu kiepska, ale myślę że jak na pierwszy model i 15 lat nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Jakość modelu może i jest kiepska, ale naprawdę kiepskie są zdjęcia, które nam tu zaprezentowałeś. Żadne nie jest ostre, przez co nie da się ocenić Twojego wykonania. Zrób proszę porządne, ostre zdjęcia ( tryb makro w aparacie, ISO na 100, ustawienie światła na sztuczne - jak robisz przy żarówce ) do tego oprzyj aparat o statyw ( może być kilka książek położonych na sobie) i będzie o niebo lepiej. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert03 Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2015 Bez aparatu, a co dopiero makro chyba wiele nie zdziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Nie musisz miec "makro" zeby zrobic dobre zdjecie, przeciez ten model nie jest w skali 1/1000. Model swietny, ale tak jakby brakowalo uszczelek w bocznych szybach, w ogole wydaje mi sie, ze jakbys pomalowal wnetrze np. na czarno, to ten model mialby wiecej zycia w sobie, bylby fajny kontrast pomiedzy pomaranczowym, a czarnym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert03 Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2015 Dzięki, w bocznych szybach producent praktycznie nie dał uszczelek, tylko na kawałku. Myślałem o czarnym wnętrzu ale jakieś za smutne mi się wydawało, choć masz racje że byłoby dobrze. Nad zdjęciami będę pracował i mam nadzieje w przyszłości robić lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi