MWALLO Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 (edytowane) Tym modelem chciałem odbiec od swoich "kolorowych wariacji" i zrobić coś bardziej realistycznego- nie wiem czy dobrze mi to wyszło. Zapraszam do obejrzenia zdjęć. Pozdrawiam Michał Edytowane 4 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Wyszło dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Nie przepadam za składakami tego typu modelami......... ale wyszło nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Model super wyszedł, niemniej sam model jest niestety obarczony błędem. Chodzi o płytę z wizjerem kierowcy i jarzmem km, którego nie powinno być, w tym miejscu powinno zachodzić jarzmo działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 4 Listopada 2007 Autor Share Napisano 4 Listopada 2007 Model super wyszedŁ, niemniej sam model jest niestety obarczony bŁędem. Chodzi o pŁytę z wizjerem kierowcy i jarzmem km, którego nie powinno być, w tym miejscu powinno zachodzić jarzmo dziaŁa. Model robiony był dawno temu zgodnie ze zdjęciem. Możliwe, że istniały dwie odmiany. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Bardzo realistyczny , rzeczywiście różni się od pańskich dotychczasowych modeli, zdjęcia też są super. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 4 Listopada 2007 Autor Share Napisano 4 Listopada 2007 pańskich Mówmy sobie po imieniu- Michał jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Bardzo fajnie to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Wow! efekt super! Fotki też śliczne. wygląda naprawdę świetne. Tylko czemu toto niemieckie? SU 76i z tego co pamiętam, to ruskie było. No chyba że trofiejne jakieś A sam model miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi