MWALLO Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 (edited) Tym modelem chciałem odbiec od swoich "kolorowych wariacji" i zrobić coś bardziej realistycznego- nie wiem czy dobrze mi to wyszło. Zapraszam do obejrzenia zdjęć. Pozdrawiam Michał Edited November 4, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Wyszło dobrze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Nie przepadam za składakami tego typu modelami......... ale wyszło nieźle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza_GD Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Model super wyszedł, niemniej sam model jest niestety obarczony błędem. Chodzi o płytę z wizjerem kierowcy i jarzmem km, którego nie powinno być, w tym miejscu powinno zachodzić jarzmo działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWALLO Posted November 4, 2007 Author Share Posted November 4, 2007 Model super wyszedŁ, niemniej sam model jest niestety obarczony bŁędem. Chodzi o pŁytę z wizjerem kierowcy i jarzmem km, którego nie powinno być, w tym miejscu powinno zachodzić jarzmo dziaŁa. Model robiony był dawno temu zgodnie ze zdjęciem. Możliwe, że istniały dwie odmiany. Pozdrawiam Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub W. Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Bardzo realistyczny , rzeczywiście różni się od pańskich dotychczasowych modeli, zdjęcia też są super. Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWALLO Posted November 4, 2007 Author Share Posted November 4, 2007 pańskich Mówmy sobie po imieniu- Michał jestem:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunspot Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Bardzo fajnie to wyszło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Filipek Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Wow! efekt super! Fotki też śliczne. wygląda naprawdę świetne. Tylko czemu toto niemieckie? SU 76i z tego co pamiętam, to ruskie było. No chyba że trofiejne jakieś A sam model miodzio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts