MWALLO Napisano 4 Listopada 2007 Napisano 4 Listopada 2007 (edytowane) Tym modelem chciałem odbiec od swoich "kolorowych wariacji" i zrobić coś bardziej realistycznego- nie wiem czy dobrze mi to wyszło. Zapraszam do obejrzenia zdjęć. Pozdrawiam Michał Edytowane 4 Listopada 2007 przez Gość Cytuj
Dumo Napisano 4 Listopada 2007 Napisano 4 Listopada 2007 Nie przepadam za składakami tego typu modelami......... ale wyszło nieźle... Cytuj
Misza_GD Napisano 4 Listopada 2007 Napisano 4 Listopada 2007 Model super wyszedł, niemniej sam model jest niestety obarczony błędem. Chodzi o płytę z wizjerem kierowcy i jarzmem km, którego nie powinno być, w tym miejscu powinno zachodzić jarzmo działa. Cytuj
MWALLO Napisano 4 Listopada 2007 Autor Napisano 4 Listopada 2007 Model super wyszedŁ, niemniej sam model jest niestety obarczony bŁędem. Chodzi o pŁytę z wizjerem kierowcy i jarzmem km, którego nie powinno być, w tym miejscu powinno zachodzić jarzmo dziaŁa. Model robiony był dawno temu zgodnie ze zdjęciem. Możliwe, że istniały dwie odmiany. Pozdrawiam Michał Cytuj
Jakub W. Napisano 4 Listopada 2007 Napisano 4 Listopada 2007 Bardzo realistyczny , rzeczywiście różni się od pańskich dotychczasowych modeli, zdjęcia też są super. Pzdr. Cytuj
MWALLO Napisano 4 Listopada 2007 Autor Napisano 4 Listopada 2007 pańskich Mówmy sobie po imieniu- Michał jestem:) Cytuj
Radek Filipek Napisano 4 Listopada 2007 Napisano 4 Listopada 2007 Wow! efekt super! Fotki też śliczne. wygląda naprawdę świetne. Tylko czemu toto niemieckie? SU 76i z tego co pamiętam, to ruskie było. No chyba że trofiejne jakieś A sam model miodzio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi