David571 Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Witam Mam pytanko, jaki lakier użyć na farb: olejne, spray(akryl) i zwykła akrylowa wszystkie farby są firmy revell. Pytam ponieważ takimi rodzajami pomalowałem kadłub "Queen Mery 2" z czego spray akrylowy jest bardzo delikatny widać już matowienie koloru i przetarcia od częstego żonglowania i oklejania Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lmk Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 No pytanie czy to ma być finalne lakierowanie. Ja spokojnie używam lakieru matowego Vallejo, rozrabiam go albo z wódka, albo z dedykowanym rozcieńczalnikiem. Nie gardzę też Humbrolem matowym rozcieńczanym również dedykowanym. I te Ci śmiało polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi