KrIsto Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Ta kalka euro 4 to byla w scania czy odzielnie ją kupiles? super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 KrIsto nie masz u siebie opcji ZMIEŃ . Tak kalka Euro 4 jest w tej Scanii fabrycznie. Weź się człowieku zastanów nad sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Ładna scania szkoda tylko, że tak mało fotek dałeś Sory za OT, ale jest piątek, piwo w dłoni, a mi właśnie wskoczyła 34-ta wiosna na kark Żyj nam 100 lat i klej duuużo ładnych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 13 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Scania stoi sobie spokojnie na półce z innymi modelami , jak ją zdejmę do czyszczenia to zrobię kilka fotek. Dzisiaj odkopałem model , który kilka lat temu dostałem od kolegi RENAULT MAGNUM z przyczepą , stał sobie w piwnicy chyba z 5 lat i postanowiłem go odrestaurować . Praktycznie rozsypał się w rękach , podejrzewam , że był klejony na jakiś cyjanopan , szkoda tylko ,że poprzedni właściciel nie żałował kleju na światła i szyby , ale damy radę , już pomalowałem kabinę , ramę i motor . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 KrIsto nie masz u siebie opcji ZMIEŃ . Tak kalka Euro 4 jest w tej Scanii fabrycznie. Weź się człowieku zastanów nad sobą... Moze nie wiedzialem lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 KrIsto to chyba nie pierwszy raz nie wiedziałeś lol... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi