krzysiek1990rtk Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 W najbliższym czasie będę kupował w necie 2 modele: arizona 1:700 od hobby bossa - złom do testów - wash, weathering i sidolux pędzlem nelson 1:700 tamiya ze względu na kamuflaż. Mam problem z rozszyfrowaniem farb mianowicie w instrukcji są podane: Dark Blue MS. 1 Reddish Blue B. 5 Whitish Blue B. 6 Light Grey 507 C (mi to bardziej wygląda na zwykłą białą) Chciałbym wszystko zamówić na raz - wiadomo koszta przesyłki ale te farby mnie przerażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 14 Stycznia 2015 Super Moderator Share Napisano 14 Stycznia 2015 Light Grey 507 C (mi to bardziej wygląda na zwykłą białą)Nie mam pojęcia jak "Light GREY" może być kolorem białym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2015 Light Grey 507 C (mi to bardziej wygląda na zwykłą białą)Nie mam pojęcia jak "Light GREY" może być kolorem białym... bo na zdjęcie patrzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 14 Stycznia 2015 Super Moderator Share Napisano 14 Stycznia 2015 Light Grey 507 C (mi to bardziej wygląda na zwykłą białą)Nie mam pojęcia jak "Light GREY" może być kolorem białym... bo na zdjęcie patrzyłem Bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Bez komentarza... Tak Marcin Mi też ręce, nogi i wszystko pozostałe opadło mi do gleby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 W najbliższym czasie będę kupował w necie 2 modele: arizona 1:700 od hobby bossa - złom do testów - wash, weathering i sidolux pędzlem nelson 1:700 tamiya ze względu na kamuflaż. Mam problem z rozszyfrowaniem farb mianowicie w instrukcji są podane: Dark Blue MS. 1 Reddish Blue B. 5 Whitish Blue B. 6 Light Grey 507 C (mi to bardziej wygląda na zwykłą białą) Chciałbym wszystko zamówić na raz - wiadomo koszta przesyłki ale te farby mnie przerażają Wystarczy uzyc wujka Google... i tak Light Grey 507C, to na przyklad w Tamiyi XF-80... Tu masz tabele z kolorami Royal Navy, musisz jednak pamietac ze monitory bardzo przeklamuja wiec raczej szukaj konkretnych farb: http://www.banksofthesusquehanna.com/Color_Charts/RN_ship_camo.htm Wiecej juz mi sie nie chce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2015 Ami dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi