Gość Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 Ostatnio zamowilem wiertla na amazonie: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00K74HUSO/ref=cfb_ai_prodpg Za taka cene oczekiwalem chinszczyzny i 2-3 tygodni oczekiwania, tymczasem dostalem markowe japonskie wiertla w ciagu 8 dni 10 wiertel, 0.3mm, 0.4mm, 0.5mm... i tak dalej do 1.2mm. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 A jak je kupić za złotówki? Sprawdzałeś, czy dobrze wiercą? Bo ja zawiodłem się na wiertłach kupowanych po złotówce od wystawców modelarskich. Były źle naostrzone i zamiast wiercić to topiły plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 A jak je kupić za złotówki?Sprawdzałeś, czy dobrze wiercą? Bo ja zawiodłem się na wiertłach kupowanych po złotówce od wystawców modelarskich. Były źle naostrzone i zamiast wiercić to topiły plastik. Wiercilem nimi MG34 i wydechy w Sdkfz 222, uzywajac wiertelek 0.4mm i 0.8mm, wierca jak marzenie. Oczywiscie robilem to recznie, wiec nie bylo mowy o topieniu plastiku Co do zakupu za zlotowki, placac karta, chyba nie ma znaczenia w jakiej ona jest walucie? Wiertla i tak leca z Hongkongu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi