krzysiek1990rtk Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 Mam na imię Krzysiek. Jakieś 12 - 13 lat temu w podstawówce skleiłem kilka prostych samolotów. Pół roku temu postanowiłem wrócić do modelarstwa i to na troszeczkę szerszą skalę. Po długiej przerwie trzeba było skleić coś łatwego i przyjemnego. Wybór padł na BR 50 - Italeri 1:87 Potem postanowiłem skleić okręt. Postanowiłem że jak się uczyć to trzeba się rzucić na głęboką wodę. Wybór padł na Bismarcka 1:700 Revell. Link do galerii viewtopic.php?f=77&t=46379 W trakcie prac nad Bismarckiem uświadomiłem sobie - okręty to jest to !!! będę lepił okręty. Jako drugi okręt wybrałem Yamato 1:700 Tamiya. Jest to pierwszy model przy którym wykorzystałem elementy fototrawione. Link do galerii viewtopic.php?f=77&t=46379 a oto dotychczasowa kolekcja Na warsztacie jest Arizona 1:700 HB. viewtopic.php?f=89&t=47417 natomiast pod łóżkiem leży coś znacznie większego - Graf Spee 1:350 Academy - czeka aż będę godny żeby go ulepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi