Sułtan Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Witam... Trafiłem kiedyś na artykuł w Skrzydlatej Polsce.... Był tam pewien obrazek... To była miłość od pierwszego wejrzenia a tutaj moje próby podejścia do tematu: Ciąg dalszy miejmy nadzieję wkrótce Pozdrawiam Cytuj
PabloA Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Ciekawie się prezentuje, czy to jakiś polski wynalazek? Cytuj
Piotr_P Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Marzenia zawsze mielismy większe niż możliwości... pamiętam ten artykuł a właściwie rysunki i zdjęcia. ..mialem wtedy moze z 15lat... Cytuj
Gość Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Ciekawie się prezentuje, czy to jakiś polski wynalazek? http://pl.wikipedia.org/wiki/Pirania_%28samolot%29 Cytuj
PabloA Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Faktycznie projekt ciekawy tylko czy aby naszej armii był i jest potrzebny taki samolot? Myślę, że w naszych warunkach bardziej uniwersalny jest śmigłowiec, ale pomimo tego model zapowiada się bardzo ciekawie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi