Sułtan Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Witam... Trafiłem kiedyś na artykuł w Skrzydlatej Polsce.... Był tam pewien obrazek... To była miłość od pierwszego wejrzenia a tutaj moje próby podejścia do tematu: Ciąg dalszy miejmy nadzieję wkrótce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Ciekawie się prezentuje, czy to jakiś polski wynalazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Marzenia zawsze mielismy większe niż możliwości... pamiętam ten artykuł a właściwie rysunki i zdjęcia. ..mialem wtedy moze z 15lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Ciekawie się prezentuje, czy to jakiś polski wynalazek? http://pl.wikipedia.org/wiki/Pirania_%28samolot%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Faktycznie projekt ciekawy tylko czy aby naszej armii był i jest potrzebny taki samolot? Myślę, że w naszych warunkach bardziej uniwersalny jest śmigłowiec, ale pomimo tego model zapowiada się bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi