Maciek_66 Napisano 3 Lutego 2015 Share Napisano 3 Lutego 2015 Buduję właśnie Sworfisha Mk. I - Tamiya 1/48. Na zdjęciach oryginałów, które znalazłem, reflektor do lądowania wygląda tak: A Tamiya zrobiła go tak: Różnią się zasadniczo. Poza tym słyszałem, że powinien być tylko na jednym skrzydle (lewym), a nie na obu. Jakoś nie mogę znaleźć odpowiedzi na pytanie, czy to błąd, czy były dwie wersje i jak to powinno wyglądać. Koledzy, pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 4 Lutego 2015 Share Napisano 4 Lutego 2015 Na 99% zdjęć które posiadam ma reflektor tylko na jednym skrzydle, ale..... Tak więc nie jest to błąd, tylko może mieli takie plany. Najlepiej to będzie wybrać sobie odpowiedni egzemplarz i ewentualnie zaszpachlować jeden reflektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi