kawalek74 Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Witam. Po bardzo długiej przerwie w sklejaniu postanowiłem osadzić mój stary czołg na podstawce. Jest to pierwsza pancerna diorama jaką wykonałem, nie ukrywam że jeśli chodzi o figurki to muszę jeszcze dużo ćwiczyć :-). Zachęcam do oglądania o komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Jak na pierwszą dioramę to nie jest źle;) Figuranci jakiej firmy?? Tamka czy jakiś inny wypust...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawalek74 Napisano 8 Lutego 2015 Autor Share Napisano 8 Lutego 2015 Figurki są z firmy Tamiya WWII Russian Infant./Tank Crew - 1/48 ITEM# 32521. WWII German Infantry - 1/48 On Manuevers ITEM# 32530. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawalek74 Napisano 8 Lutego 2015 Autor Share Napisano 8 Lutego 2015 :-) wiedziałem że w tym temacie będzie się coś działo, jestem świadomy że 2 fryców ma jeszcze pasy. Ja potraktowałem to jako ujawnienie się i próba oddania do niewoli, dziękuję za słuszne uwagi. Zrywanie dystynkcji i przeszukiwanie "szkopów" to część późniejsza o którą zadba Iwan idący za czołgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi