Grzesko Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Witam ponownie. Zakładam nowy wątek z prac nad nowym wiatraczkiem. Na warsztat wziołem produkt Academy MH-53 Sea Dragon w skali 1/48. Ten model: , i początki, przede wszystkim zmieniam wnętrze bo Academy ma ale z CH-53 a wszystko co widzę w MH nie ma ładnych tapicerek. , , a tak jest w Academy: , więc wyklejam to poliestrem i robię stelaż a raczej wręgi: , , . Na chwilę obecną tyle , ale powoli do przodu. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 Ciekawy temat,na pewno będę podglądał tym bardziej że sam się zastanawiałem nad tym modelem ale że to Academy to się wstrzymałem.Teraz będę miał okazję podejrzeć czy jest warty czegoś.Dużo pracy będziesz miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Super wiatrak a jakie malowanie przewidujesz? I w jakiej konfiguracji go będziesz robił? Mam na myśli gotowość do lotu, wersje na lotnisku z otwartymi lukami i drzwiami, czy może "poskładaną" z ogonem i łopatami złożonymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi