Dorotka Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Dzięki Marak! Już zamówiłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 4 Sierpnia 2015 Share Napisano 4 Sierpnia 2015 Ja rowniez dziekuje i przetestuje o wiele taniej niz te gotowe maty modelarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Sierpnia 2015 Share Napisano 4 Sierpnia 2015 Ja rowniez dziekuje i przetestuje o wiele taniej niz te gotowe maty modelarskie Ale wiesz, że jak tego nie pokażesz to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 4 Sierpnia 2015 Share Napisano 4 Sierpnia 2015 Ja rowniez dziekuje i przetestuje o wiele taniej niz te gotowe maty modelarskie Ale wiesz, że jak tego nie pokażesz to Skwar nie zacheca do modelingu ale po 10 ruszam ze skylinem i na nim przetestuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi