leon1291 Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Witam, swoją przygodę z modelarstwem zacząłem początkiem 2014r. Nim zakupiłem pierwszy model obficie poczytałem forum i naoglądałem się filmików tematycznych na youtube, oraz wyposażyłem swój warsztat praktycznie od zera w narzędzia i chemie. Proszę o wyrozumiałość dla amatora i konstruktywną krytykę, bo musiałem się zebrać na sporą odwagę aby pokazać swoje wypociny. Pierwszy wybór padł na "Panzer Kampfwagen II Ausf F/G" Tamyia 1:35 (idealny na początek) Następny na warsztat poszedł "KV-1S/85" Trumpeter 1:35 Kolejny to "T34/76" Tamiya 1:35 tu już pokusiłem się o małą dioramkę (pierwsza z życiu) Ostatnie wypociny zeszłego roku to "IS-3M" Trumpeter 1:35 To byłoby na tyle w moim debiucie, także na forum (proszę o łagodny wymiar kary) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ami Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Duzo lepiej kleisz modele niz robisz zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Całkiem spoko jak na pierwsze modele, tylko strasznie się błyszczą, matowe by dużo lepiej wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Podzielam zdanie kolegów.Szkoda tylko że w Panzer II odwrotnie gąsienice przykleiłeś,zębami do góry.Jak masz możliwość to warto to poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 No to jak na 'pierwsze' to ładnie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon1291 Napisano 14 Lutego 2015 Autor Share Napisano 14 Lutego 2015 Dziękuję za pierwsze i cenne uwagi, gąski w PzII już zmienione i przejechane satynem wszystkie modele (było sido), na żywo to się nie błyszczą jak na zdjęciach, czekam na następne uwagi. W końcu po to się wystawia na forum bo samemu nie wszystko się widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Jest w Tobie potencjał! Serio! Tylko modele strasznie się błyszczą. Zdjęcia też przydałyby się o ciut lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Fajne modele, jakim specyfikiem robiłeś te rdzawe zacieki? Malujesz pędzlem, czy aerografem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon1291 Napisano 14 Lutego 2015 Autor Share Napisano 14 Lutego 2015 Maluję aero, dorwałem używke na allegro w licytacji za 80zł i na tym etapie mi zupełnie wystarcza, rdzawe zacieki to "rust streaks" z AK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi