pulkol Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Witam, Dopiero dołączyłem do zacnego grona na tym forum. Do budowania modeli powracam po bardzo długim czasie. Myślę, że to, co sprawia mi największy problem to wash i pigmenty. Wierzę, że istnieje tylko jedna droga, aby się tego nauczyć-metoda prób i błędów, a do tego nieco konstruktywnej krytyki. Dlatego zdecydowałem się z kolegami podzielić zdjęciami mojego pierwszego modelu po powrocie do starej pasji. Model ten potraktowałem jako naukę jeśli chodzi o brudzenie. Większość rzeczy na tym modelu (jeśli chodzi o wspomniane brudzenie), wykonywałem pierwszy raz w życiu. To właśnie chęć nauki uzasadnia ilość nałożonych pigmentów. Wszelkie rady i komentarze będą mile widziane. Pozdrawiam Piotrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Zaciapany ten Boxer straszliwie, ale mi się podoba i model i wykonanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts