pulkol Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Witam, Dopiero dołączyłem do zacnego grona na tym forum. Do budowania modeli powracam po bardzo długim czasie. Myślę, że to, co sprawia mi największy problem to wash i pigmenty. Wierzę, że istnieje tylko jedna droga, aby się tego nauczyć-metoda prób i błędów, a do tego nieco konstruktywnej krytyki. Dlatego zdecydowałem się z kolegami podzielić zdjęciami mojego pierwszego modelu po powrocie do starej pasji. Model ten potraktowałem jako naukę jeśli chodzi o brudzenie. Większość rzeczy na tym modelu (jeśli chodzi o wspomniane brudzenie), wykonywałem pierwszy raz w życiu. To właśnie chęć nauki uzasadnia ilość nałożonych pigmentów. Wszelkie rady i komentarze będą mile widziane. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Zaciapany ten Boxer straszliwie, ale mi się podoba i model i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi