ciapla Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Witam. Zakończyłem prace nad moim modelem za którego wziąłem sie naprawdę i sądzę że go skończyłem Tak na dobrą sprawę jest to 1 model który skończyłem pomalowałem i wgl więc mam nadzieje że będziecie łaskawi Myślę że wyszedł mi w miarę a co Wy sądzicie ? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Nie wiem jak u innych, ale u mnie zdjęcia nie wyświetlają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Nic nie widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 widzę ze nic nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian713 Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Witam Zdecydowanie coś poszło nie tak z linkami do zdjęć... Mimo chęci nic nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi