Michał_86 Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Na jaki kolor pomalować kabinę MiGa-21 MF? Póki co pierwszą warstwę zrobiłem z H2 i H28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Póki co pierwszą warstwę zrobiłem z H2 i H28 A po gwizdek malowałeś podkładem? Model Master interior blue-green numeru nie pamiętam ale znajdziesz go w tabeli farb Model Master. Tym kolorem pomalowana jest kabina w MiG-21bis i pozostałych MiG-ach 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_86 Napisano 11 Listopada 2007 Autor Share Napisano 11 Listopada 2007 Nic nowego mi nie powiedziałeś, mieszając H2 i H28 starałem się uzyskać taki kolor ale jednak wyszedł nie co inny. Więc jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 (edytowane) Model Master ma w swojej ofercie gotową już farbę w kolorze jakim malowane były kabiny w MiGach. Co jeszcze chcesz? Mam Ci ją kupić i wysłać? 1 min zajęło mi znalezienie w internecie numeru tej farby MM nr.2135, do kupienia np TU Więc proszę nie komentuj w taki sposób....... Nic nowego mi nie powiedziałeś, mieszając H2 i H28 starałem się uzyskać taki kolor ale jednak wyszedł nie co inny. Więc jaki to kolor? Edytowane 11 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi