Tranzystor Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Dzień dobry, Mam takie pytanko, Potrzebuję ładne sznurki do żurawia o średnicy 1-1,2mm, ale nigdzie nie mogę znaleźć nic dobrego. Kupiłem wszystkie rodzaje sznurków z dekorynka.pl na próbę i są beznadziejne. Kilka było całkiem ładnych, ale z płaskim przekrojem, więc odpadają. Przeszukałem cały internet i oferta sznurków praktycznie kończy się na sznurkach do koralików... Czy macie jakieś pomysły gdzie można szukać czegoś dobrego? Mam sznurek z dźwigu LEGO, średnica jakieś 1,2mm i wygląda naprawdę rewelacyjnie, więc da się. Tylko gdzie znaleźć coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Dzień dobry, Mam takie pytanko, Potrzebuję ładne sznurki do żurawia o średnicy 1-1,2mm, ale nigdzie nie mogę znaleźć nic dobrego. Kupiłem wszystkie rodzaje sznurków z dekorynka.pl na próbę i są beznadziejne. Kilka było całkiem ładnych, ale z płaskim przekrojem, więc odpadają. Przeszukałem cały internet i oferta sznurków praktycznie kończy się na sznurkach do koralików... Czy macie jakieś pomysły gdzie można szukać czegoś dobrego? Mam sznurek z dźwigu LEGO, średnica jakieś 1,2mm i wygląda naprawdę rewelacyjnie, więc da się. Tylko gdzie znaleźć coś takiego? Są sznurki ozdobne, sznurki jubilerskie, jest żyłka w oplocie (to się chyba nazywa karpiówka), mozna też kupić okrągłą gumkę o średnicy 1 mm, ale jeśli to ma byc żuraw nieruchomy to chyba najbardziej realistyczne będą linki stalowe. Bez problemu do kupienia na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 w każdej pasmanterii są takie jakich szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi