rollingstones Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Witajcie Temat dla niektórych znany (poradnik) ale znalazłem kilka zdjątek to mogę je przedstawić. Pojazd malowany bazowo humbrol 103 + mieszanki Valleyo jako kamo + oleje i pigmenty. Zestaw Dragona Smart Kit - gąski friule + trochę części Abera. Dostałem kilka informacji o zainteresowaniu wykonania faktury. I mam dobre wieści znalazłem jakieś zdjątka warsztatowe tak że koło soboty powinienem opisać całą technikę. No cóż do rzeczy. PS. Na jednym ze zdjęć wieża trochę odstaje ale jak robione były fotki to przy przenoszeniu tanka się podniosła. Na co dzień jest oczywiście ok. Warsztat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Jak zwykle miodliwy model........... chociaż trochę suchy, mało bajerów, a po za tym BDB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Jak zawsze u Ciebie model świetny. Tylko pozazdrościć umiejętnośći. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Bardzo ładny model, szczególnie podoba mi się to zbliżenie ostatniego zdjęcia. Chodzi mi o to, że z bliska też wygląda jak prawdziwa pantera. Te odrapania i widać że to stal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi