sat Napisano 30 Marca 2015 Share Napisano 30 Marca 2015 Lat 37. Powrót po wielu, wielu latach. Mając ok 13 lat zacząłem od sklejania popularnych modeli kupowanych w sklepie harcerskim - Łoś, Czapla , RWD itp. Po jakimś czasie rynek sie otworzył i można było zakupić modele Italeri, Hasegawa czy Tamiya. Tak to uzbierałem ok 30 modeli... Mijały lata, przeprowadzka, inne koleje losowe. W tej chwili zaczynam na nowo. Na start pójdzie Mustang P51B. A co mi tam. Trzeba sobie przypomnieć warsztat. Zobaczymy jak to pójdzie - jutro zakup modelu. Pozdrawiam wszystkich. Na bieżąco postaram się dodawać zdjęcia jak będzie szło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sat Napisano 11 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Powiem tak - jakoś idzie ten Mustang. Cholerny czas jak to zawsze. Jak porobię kilka fotek wrzucam. Jutro powinienem podkład zarzucić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Witamy Zachęcam to pokazania postępów z budowy w dziale lotniczym Powodzenia w tym pięknym hobby! Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi