koralgol4 Napisano 10 Kwietnia 2015 Share Napisano 10 Kwietnia 2015 Po długie przerwie wykonałem ten model. Mój pierwszy samolot. Z tym zestawem nie było lekko, ponieważ model nie był dobrze spasowany i wymagał dużego nakładu szlifowania i kitowania. Wewnątrz są blaszki Parta, których fotki dodam później. Przesadziłem z washem, użyty do niego rozpuszczalnik za szybko wyparował i nie mogłem dokładnie zetrzeć nałożonego washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koralgol4 Napisano 11 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Niestety nie udało mi się zrobić dobrej foty tablicy rozdzielczej. Ishaki miały ja bardzo głęboko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Ładne latadło, fajne, rzadkie malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi