Amerykaniec Napisano 29 Kwietnia 2006 Share Napisano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) tak jak w tytule jak wykonac przewody do skali 1/24 , 1/25 tornado pomugł mi raz jak to wykonać ale do skali 1/43 mianowicie nawinąć żyłke na igłe oblać wrzątkiem pomalować i jest ale to wyszło małe w sam raz do skali 1/43 takie jak potrzebowałem do Kenwortha K100 (1/43) przyda mi się to do skali 1/24 , 1/25 jako przewod radia CB tylko teraz nie mam pojęcia jak zrobic przewody do naczepki w skali 1/24 , 1/25 jak ktos nie wie jak wyglądają te przewody to macie tu fotke http://img212.imageshack.us/my.php?image=przewodynaczepowe8fa.png http://img148.imageshack.us/my.php?image=przewody27vr.png (tradycyjnie) pomocy !!! Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amerykaniec Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2006 prosze pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Kwietnia 2006 Share Napisano 29 Kwietnia 2006 prosze pomocy Robisz tak samo jak z żyłką, tyle że teraz nawijasz na wykałaczkę lub na patyk do szaszłyków przewód telefoniczny., Jeżeli ma on w środku sztywny drucik, to nawet nie musisz przewodu polewać wrzątkiem. Osobiście stosuję grubą igłę szewską, łatwiej z niej ściąga sie nawinięty przewód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amerykaniec Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2006 to sprubuje na wykałaczke od szaszłyków wielkie dzięki tornado już się za to biore to nic że po nocach w końcu długi weekend ps.nie usówajcie tego tematu komuś też może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plotek Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Podobny efekt mozna uzyskac odpowiednio modelujac druciki z kabla internetowego . Potem wystarczy to tylko pomalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plotek Napisano 6 Maja 2006 Share Napisano 6 Maja 2006 Przepraszam ze pisze 2 posty pod rzad, ale chcialbym sie zapytac jakies dlugosci srednio powinny byc te przewody. Mam Scanie w skali 1/24 i zamierzam dokupic naczepke. Mniej wiecej jest juz 80% ukonczona. Wiec jaka powinna byc dlugosc przewodow? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 6 Maja 2006 Share Napisano 6 Maja 2006 Jak narobisz za dużo, to będziesz miał na przyszlość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 8 Kwietnia 2008 Share Napisano 8 Kwietnia 2008 aby nie zakładać oddzielnego tematu zapytam tutaj wie ktoś może w jakim miejscu umiejscowione są przewody do naczepy w IVECO Turbostar?? szukałem ale nie moglem znaleźć fotek samego konia od tylu wszystkie jakie widziałem były od przody lub bok +przód. Będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam asc_driver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi