Marcin1970 Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Z uwagi na moja niechęć do lepienia pancerki ( jakoś tak teraz mam ) zabrałem się za kolejna figurkę. Kupiłem kiedyś od kolegi zamykającego sklep z modelami kilkanaście żywicznych klonów ( było to z 17 lat temu ) i pora by je polepić i pomalować. Tak wiec do sedna: Figurka jest w trakcie obróbki wiec błyszczy się jak psu... Uwagi i porady mile widziane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted April 26, 2015 Author Share Posted April 26, 2015 Powoli ale prace posuwają się do przodu. Gostek otrzymał łepek i pora będzie zacząć robić podstawkę. Fotki robione tak na szybko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 Witam. Trwają prace nad podstawka do manekina, jeszcze trzeba narzucić słomę ( jako maskowanie ) na wieżę oraz odrobinę śniegu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damien77 Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Fajna koncepcja jednak w takiej formie traci urok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 Z czołgu zostały fragmenty ( przeprowadzka), wieżę udało się polepić.A robić czołgistę bez czołgu ... tak jakoś nie miałem koncepcji. W realu nie wygląda tak źle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts