Marcin1970 Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Z uwagi na moja niechęć do lepienia pancerki ( jakoś tak teraz mam ) zabrałem się za kolejna figurkę. Kupiłem kiedyś od kolegi zamykającego sklep z modelami kilkanaście żywicznych klonów ( było to z 17 lat temu ) i pora by je polepić i pomalować. Tak wiec do sedna: Figurka jest w trakcie obróbki wiec błyszczy się jak psu... Uwagi i porady mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Powoli ale prace posuwają się do przodu. Gostek otrzymał łepek i pora będzie zacząć robić podstawkę. Fotki robione tak na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 9 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2015 Witam. Trwają prace nad podstawka do manekina, jeszcze trzeba narzucić słomę ( jako maskowanie ) na wieżę oraz odrobinę śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 9 Czerwca 2015 Share Napisano 9 Czerwca 2015 Fajna koncepcja jednak w takiej formie traci urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 9 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2015 Z czołgu zostały fragmenty ( przeprowadzka), wieżę udało się polepić.A robić czołgistę bez czołgu ... tak jakoś nie miałem koncepcji. W realu nie wygląda tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi