Marcin1970 Napisano 19 Kwietnia 2015 Napisano 19 Kwietnia 2015 Z uwagi na moja niechęć do lepienia pancerki ( jakoś tak teraz mam ) zabrałem się za kolejna figurkę. Kupiłem kiedyś od kolegi zamykającego sklep z modelami kilkanaście żywicznych klonów ( było to z 17 lat temu ) i pora by je polepić i pomalować. Tak wiec do sedna: Figurka jest w trakcie obróbki wiec błyszczy się jak psu... Uwagi i porady mile widziane. Cytuj
Marcin1970 Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Napisano 26 Kwietnia 2015 Powoli ale prace posuwają się do przodu. Gostek otrzymał łepek i pora będzie zacząć robić podstawkę. Fotki robione tak na szybko. Cytuj
Marcin1970 Napisano 9 Czerwca 2015 Autor Napisano 9 Czerwca 2015 Witam. Trwają prace nad podstawka do manekina, jeszcze trzeba narzucić słomę ( jako maskowanie ) na wieżę oraz odrobinę śniegu. Cytuj
damien77 Napisano 9 Czerwca 2015 Napisano 9 Czerwca 2015 Fajna koncepcja jednak w takiej formie traci urok. Cytuj
Marcin1970 Napisano 9 Czerwca 2015 Autor Napisano 9 Czerwca 2015 Z czołgu zostały fragmenty ( przeprowadzka), wieżę udało się polepić.A robić czołgistę bez czołgu ... tak jakoś nie miałem koncepcji. W realu nie wygląda tak źle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi