ZIO BY NAITT Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Modelik szybki , łatwy i przyjemny , popełniony w niecały tydzień . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Bardzo fajny modelik.Super fotki. Tylko troche za czysty. Jak dla mnie:-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 No i znów za czysty jak dla mnie. Mógłbyś być zawodowym sklejaczem i testerem modeli w dużych firmach modelarskich. Pomyśl o tym. Może udałoby ci sie połączyć przyjemne z pożytecznym i parę groszy zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 17 Listopada 2007 Autor Share Napisano 17 Listopada 2007 No co ja biedny poradzę że lubię właśnie takie czyste Poza tym Francuzi dbali o maszyny ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi