artellos Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Oto moja pierwsza Panther-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 No to jak mawiają pierwsze koty za płoty Dlaczego nie pomalowałeś siatek na wentylatorach i osłon wlotów powietrza za nimi?? Gąski też tak sobie Ci wyszły. Jarzmo armaty nie trzyma poziomu chyba też... Mam wrażenie że koła napędowe nie są pomalowane. Numery taktyczne chyba powinny być na boku wieży a nie gdzieś z tyłu i tak wysoko... Wojacy chyba wrócili niedawno z Afryki bo hmm... bardzo tacy... Czekoladowi są Ogólnie to tragedii nie ma z każdym kolejnym modelem będzie na pewno lepiej. Sklejaj dalej:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Nie potrafię rozgryźć gąsienic. Między niektórymi ogniwami jest z 2mm przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Dużo pracy trzeba włożyć w taki model. Blaszek nie malowałem, bo chciałem pokazać, że są metalowe. Gąski są z pojedyńczych ogniwek i wyszły jak wyszły. Sporo roboty przy nich. Koła są pomalowane, tak jak cały czołg.;) Numery boczne są tak jak w instrukcji było. Dzięki za uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Blaszek nie malowałem, bo chciałem pokazać, że są metalowe - Jak to nie pomalowałeś ? Chyba się przesłyszałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Następny czołg będzie z gumowymi gąskami. Zobaczę jak mi wyjdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi