adi_td1 Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Witam, postanowiłem zbudować coś z niczego a właściwie z arkusza polistyrenu, naczepa do przewozu kontenerów 2w1 czyli dwuczłonowa, 5-cio osiowa jak kto woli.. Mniej więcej coś takiego Mam okrojone możliwości czasowe więc postępy nie będą często widoczne, jak na razie dokonałem tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 No projekt gornolotny, lubie takie . Mam pytanie - czy ta kombinacja bedzie dzialac, tzn, czy rama bedzie sie rozsuwac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2015 Tomek takie jest założenie aby działała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 No to w takim razie zycze powodzenia w budowie i czekam na dalsze aktuale, bo projekt jest bardzo interesujacy, jak dla mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Coś w tym wątku jest jakiś wirus, albo co, bo literki się poprzestawiały i nic nie da się przeczytać. (Do skasowania) Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 To było coś chwilowe. Już jest wszystko OK. Do Moderatora: Proszę wykasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam76 Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Ciekawy projekt. Coś co mnie interesuje szczególnie. Zacząłem kiedyś coś tego typu, trochę posklejalem i z braku czasu stanęła robota. Będę obserwował twój warsztat i pewnie zadawał jakieś pytania co jakiś czas, etap prac. Na początek to jakie nadkola użyjesz. Te z ITALERI z dodatków czy inne. I czy przednia część robisz 1 czy 2 osiową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Planuję wersję 2 osiową pierwszej części, fajniej wygląda co do nadkoli to będą te połówki z Italeri myślę, że się nadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Dłubania, wycinania, szlifowania cd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Rama wyglada swietnie na dzien dzisiejszy, dzialaj dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon235 Napisano 28 Kwietnia 2015 Share Napisano 28 Kwietnia 2015 bardzo ciekawego planu się chwyciles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 3 Maja 2015 Autor Share Napisano 3 Maja 2015 Równolegle do naczepy działam też przy volviaku, do którego będzie podczepiona, nie zakładam drastycznych zmian więc nie dokumentuje warsztatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Piekne kolorki kabiny . Mala uwaga - kierunkowskazy to moze pomaluj na srebrno, ewentualnie pod kolor kabiny, bo jak widze sa przezroczyste, co nie wyglada zbyt realnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 3 Maja 2015 Autor Share Napisano 3 Maja 2015 Piekne kolorki kabiny . Mala uwaga - kierunkowskazy to moze pomaluj na srebrno, ewentualnie pod kolor kabiny, bo jak widze sa przezroczyste, co nie wyglada zbyt realnie. Tak zrobię(białe?), to tylko do zdjęcia tak było złożone, na szczęście mam kogo podglądać jeśli chodzi o ten model Volvo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 25 Maja 2015 Autor Share Napisano 25 Maja 2015 Jako że będzie w zestawie pozwolę sobie tu co nieco pokazać, Volvo praktycznie skończone jeszcze kilka drobiazgów brakuje... to chyba tzw. Holland style (yellow light) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 25 Maja 2015 Share Napisano 25 Maja 2015 Pieknie, niesamowicie mi sie podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi