Daz Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 Model odbudowany po latach, był w stanie opłakanym, połamany, w 20 częściach, bez grilla, zderzaka, wszystkich przednich detali, reflektorów. Cały przód odbudowałem od podstaw, przebudowałem całkowicie plandekę, bo fabryczna była jak plastykowa foremka. W dodatku, produkt firmy Heller, więc na kolana nie rzuca, ale ostatnio większą przyjemność dale mi odbudowa starych modeli, które spisałem na straty niż budowa nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 całkiem sympatyczny. Białe sznurki nie pasują mi. Wszystkie modele brudzisz podobnie. Jest OK. Ale wg. mnie brakuję jeszcze czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 Świetny. Bardzo ładna ta plandeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2015 Bywały też białe sznurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 Ładny, tylko srebrna łopata razi w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2015 wiem, muszę ja przemalować, bo na żywo nie rzuca się to tak w oczy a na zdjęciach od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 twoje są chyba z włóczki. I to średnio wygląda. Lepiej zmienić na coś cieńszego i przybrudzić (np.zamoczyć w czymś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi