artellos Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Moje pierwsze figurki Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Wygladaja jak moje pierwsze figurki,trenuj dalej,podgladaj prace innych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 28 Kwietnia 2015 Share Napisano 28 Kwietnia 2015 Masz potencjał i chęci, trenuj to z czasem będzie coraz lepiej. Jest dużo materiałów dotyczących malowania figurek na necie popatrz i potrenuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 28 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2015 Będę trenował i poczytam trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RCTRAX-PL Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Ogólnie nie jest źle. Razi mocno brak światłocienia na twarzach. Kup sobie zestaw farb do malowania twarzy lub osobne farbki cieliste plus wash / shade do ciała. Ja uważam, że najlepszy jest Citadel Shade: Reikland Fleshshade. Jeśli dobrze pamiętam, to w ostatnim Super Modelu jest warsztat malowania małych, 15mm modeli WWII. Zachęcam do lektury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi