artellos Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Czysto i fajnie wykonany.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Jak na pierwszy model to naprawdę nieźle. Podoba mi się wash na tylnej scianie kabiny. Do poprawy obejmy zbiorników. To już było kilka razy na forum. Najlepiej (najprościej) je zeszlifować i po pomalowaniu zbiorników nakleić odpowiednio czarne i aluminiowe paski. PS. U mnie zdjęcia się nie otwierają. Musiałem korzystać z linków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoopa003 Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 Jak na pierwszy model to bardzo ładnie. Brakuje mi washa, obić otarć i śladów użytkowania ale to może kwestia przyzwyczajenia do czołgów i WH:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 Robi wrazenie jak na pierwszy model, widze potencjal w Twojej pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e-viv Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 Kochani Twórcy, podzielcie się swoją pasją z innymi! Zapraszamy na tegoroczny 11 zlot Master Truck w Polskiej Nowej Wsi k/Opola, który odbędzie się 17-18-19 lipca 2015 r. Master Truck to oprócz monstrualnych piękności, również ich wierne modelarskie odzwierciedlenia. Właśnie na zlocie odbędzie się specjalna wystawa oraz konkurs dla modelarzy Dla osób, które zgłoszą swój udział: talon na posiłek + napój – bezpłatny wstęp oraz bezpłatne pole namiotowe na Imprezę dla modelarza oraz osoby towarzyszącej Więcej informacji na stronie: http://www.mastertruck.pl/?p=3365 zapraszamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi