bluriusz Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Witam, Jestem świeżak na forum, ale z modelarstwem mam trochę już do czynienia. Powrzucam tu dziś i jutro trochę moich modeli, pomęczę Was, a co! Prototypek Zero, to ostatni ukończony przeze mnie model. Jak zwykle, Hasegawa daje radę, ładnie to wszystko ze sobą się składa i w ogóle. Dodałem PE do kokpitu, ale koniec końców nie zdecydowałem się otwierać. Jedyny problem to maskowanie owiewki. Trochę się namęczyłem bez masek, ale wyszło w miarę. Linka zrobiona z "niewidzialnej nitki", pomalowanej na kolor iron. Jestem otwarty na sensowną krytykę. Pozdrawiam Bart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 Ładny japoniec dodałbym trochę odprysków farby, ale to drobiazgi i moje widzimisię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi