Marcin1970 Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Chcialem kupić sobie jako podkład Chaos Black ale patrząc na kolorystykę pozostanę przy jasno szarym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Pytam bo u mnie na monitorze wygladaja jak brazowe i prawie Niemiecki Sledz wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2015 Odradzam czarny podklad,mam zamiar kupic jasny szary a czarny tylko w zacienione miejsca bede dawal. Na zdjeciach sa brazowe bo nie maskowalem niczego i lecialem z farba gdzie popadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 To walcz bo dobrze Ci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2015 Zaczalem dzisiaj wstepnie malowac kamuflaz.Zdecydowalem sie na wzor palmowy.Nie jestem pewny czy wielkoscia odpowiada skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 26 Czerwca 2015 Share Napisano 26 Czerwca 2015 Jak do tej pory idziesz ostro. Trzymaj tak dalej, bedzie ladny figs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 27 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2015 Nie wiem co mi do glowy strzelilo zeby brac sie za ten wzor,chyba za duzo ambicji .Malowanie go jest bardzo czasochlonne i irytujace . Nigdy wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 A mowil ze go przerasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 27 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2015 Przemaluje go i zrobie dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 (edytowane) A to czemu? jak dla mnie dobrze Ci idzie. Masz szanse zrobic cos naprawde fajnego, wiecej wiary w siebie. Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 27 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2015 Nie jestem zadowolony,chociaz po washu i weatheringu bedzie to zupelnie inaczej wygladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 Nie marudz jak KW-2, trzymaj kurs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 27 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2015 Zmotywowales mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 Dobrze Ci to idzie! Kup pisak 0,2 i narysuj wzór pisakiem a później koloruj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 27 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2015 Samo utrzymanie cienkiej lini nie jest az takim problemem,najtrudniej odtworzyc wzor i dopasowac go do skali . Ale i tak go kupie ,moze ulatwi mi to prace,dzieki za pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 Sprostowanie pisak nie 0,2 a 0,02 lub 0,05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 3 Lipca 2015 Autor Share Napisano 3 Lipca 2015 Jakis tam progres jest,chyba rzucę prace bo mam za malo czasu zeby malowac kurtka mysle ze w niedziele bedzie gotowa.Nigdzie nie moge znalezc czapki z dobrze widocznym wzorem wiec gdyby ktos mial to prosze o zdjecie. A tutaj fotka na poprawienie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 3 Lipca 2015 Share Napisano 3 Lipca 2015 To zrob czapke z innym wzorem... Z czyms takim jak wczesniej zapodawalem. Tak naprawde to ja nie wim czy czapki szyto z "palm" bo one weszly pozniej a palmy to wczesny wzor. A temu panu na dole przyczesz wasy... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 3 Lipca 2015 Autor Share Napisano 3 Lipca 2015 Zrobie na niej Platanenmuster w tym samym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 3 Lipca 2015 Share Napisano 3 Lipca 2015 No i slusznie... slusznie i zbawiennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 11 Lipca 2015 Autor Share Napisano 11 Lipca 2015 Witam, mam problem z po0malowaniem zegarka,za cholere nie wiem jak zabrac sie za malowanie szkielka a w necie tez nic nie moge znalezc HELPPPPPPPP . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Daj fokusa tego "szwajcara", bo musze wiedziec na czym sie oprzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Still water, Vallejo lub kropla błyszczącego lakieru bezbarwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Dobra, bo sie zgubilem, chodi o wzor tarczy epokowy czy wykonanie szkla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 11 Lipca 2015 Autor Share Napisano 11 Lipca 2015 Zabarwilem lekko blyszczacy lakier biala farba i jakos to wyglada,dzieki.Chodzilo o wykonanie szkla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi