Doody Napisano 26 Czerwca 2015 Share Napisano 26 Czerwca 2015 W zasadzie pytanie jak w temacie. Ciekawy jestem jakie stosujecie rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 26 Czerwca 2015 Super Moderator Share Napisano 26 Czerwca 2015 Czołem Ja używa Buscha r5 pa/pb tzn mam starsza wersje obecnie to jej odpowiednik. Jak dla mnie wystarcza. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2015 Dzięki za odpowiedź. Greif masz profesjonalny sprzęt, a ja potrzebuję jakiegoś taniego domowego rozwiązania np. odkurzacz, sprzęt żony do "vaksowania" żywności Widziałem również pompki ręczne, ale czy coś takiego da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 26 Czerwca 2015 Super Moderator Share Napisano 26 Czerwca 2015 No nie wiem czy odkurzacz da rade z żywicą może tak ale z silikonem moze być gorzej... Nie testowałem innych patentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeliusManu Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 ... a ja potrzebuję jakiegoś taniego domowego rozwiązania np. odkurzacz, sprzęt żony do "vaksowania" żywności Widziałem również pompki ręczne, ale czy coś takiego da radę? Napisałem o tym przy okazji innego wątku: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=88&t=49520&start=15 Moim zdaniem to optymalne rozwiązanie z gatunku - tanich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi