biegacz90 Napisano 26 Czerwca 2015 Share Napisano 26 Czerwca 2015 używał ktoś tego z akrylami? byłem dzisiaj w modelarskim i nie mieli dużego X20A więc sprzedawca mi zaproponował to. Teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłem niby tu sobie chwalą http://www.scalewarmachines.com/?q=allcontent/tamiya-lacquer-thinner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 26 Czerwca 2015 Share Napisano 26 Czerwca 2015 Wypróbuj, napisz i wszyscy będziemy wiedzieć czy się nadaje i jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2015 jak otworzę to nie będę mógł oddać a tak to zwrócę do sklepu a poza tym jak mam zmywać to wolę zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 26 Czerwca 2015 Share Napisano 26 Czerwca 2015 Śmiało możesz lać do Gunze H i Tamiji, Gunze C też na tym pójdzie. Doskonale bełta się też z Pactrą i akrylowym MM. Bardzo dobrze rozcieńcza się również z olejnymi farbami - Humbrol i MM. TUTAJ dawno temu testowałem ten specyfik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 26 Czerwca 2015 Share Napisano 26 Czerwca 2015 Cenna informacja. Dzięki Heniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2015 no dobra wieczorem zaryzykuję, najwyżej będę miał zmywacz do farb za 26 złotych a mam jeszcze pytanie do HK1886 do vallejo się nada? oryginalny thinner vallejo to porażka, kolor rozjaśnia :( a ostatnio pogorszyła mi się kranówka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 26 Czerwca 2015 Share Napisano 26 Czerwca 2015 do vallejo się nada? Nie wiem, nie malowałem nigdy Vallejo, nie mam żadnej farbki. Ale wiem że leveling thinner gunze gryzie się z vallejo, AK i hataką to obstawiam, że tutaj będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi