raul791 Napisano 8 Lipca 2015 Autor Share Napisano 8 Lipca 2015 Dzięki za link A preparat kupiłem właśnie ten Wamoda, zmywacz do farb akrylowych. Kupiłem też szczotki/wyciory do czyszczenia. Bardzo chętnie bym kupił i tego H&S Evolution już od razu ale niestety jak zwykle główny problem - pieniądze :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 8 Lipca 2015 Share Napisano 8 Lipca 2015 ...Co do regulacji ciśnienia to sprawę można załatwić tym:http://skleptechniczny.pl/szybkozlaczka-do-aerografu-reduktor-bd-120-p3855.html Przy okazji szybkozłączka... The Stig dzięki za namiar. Sam sobie taką kupię (do evolution). Raul791 - jak pisze Stig, warto sobie taką kupić, z uwagi na szybkozłączkę, która bardzo ułatwia pracę. Małe sprostowanie. To nie jest regulator ciśnienia, tylko regulator przepływu. Regulator ciśnienia jest najczęściej na kompresorze i działa na całkiem innej zasadzie. Te dwa parametry są faktycznie bardzo ze sobą związane, ale w przybliżeniu można powiedzieć, że regulatorem przepływu zmienia się otwór przez jaki powietrze wylatuje, a regulatorem ciśnienia zmienia się prędkość przepływu powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raul791 Napisano 8 Lipca 2015 Autor Share Napisano 8 Lipca 2015 Zakupione Teraz czekać na przesyłkę, a tymczasem muszę nałożyć podkład (Tamiya w sprayu), jutro akurat przyjdzie wszystko i będę mógł malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 8 Lipca 2015 Share Napisano 8 Lipca 2015 The Stig dzięki za namiar. Sam sobie taką kupię (do evolution). Nie ma sprawy Fakt że to nie to samo co regulator ciśnienia ale pełni tą samą role co wspomniany przez ciebie regulator przepływu powietrza w aerografie k180. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raul791 Napisano 10 Lipca 2015 Autor Share Napisano 10 Lipca 2015 Jestem bardzo zadowolony póki co, spełnia moje oczekiwania w 100% Wreszcie pomalowanie gąsek (DS Track od Dragona - jednoczęściowe gumiaki, moje "ulubiene") nie trwa 1,5h na jedną stronę tylko myk myk parę chwil i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi