irlandczyk85 Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Doszedł do mnie mały zestawik do mojego Nagato 1/700.Mam nadzieje że wam się spodoba koszt suchego doku z przesyłką dosyć spory 76 euro ale harbour set wychaczyłem w globalnej wiosce za 4.50 euro Podstwa wykonana solidnie z płyty MDF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doody Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Fajny przenośny port i to dla modeli water line. Fajniejszy byłby suchy dok dla full hulli Będzie się Nagato ładnie prezentował w takim porcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irlandczyk85 Posted July 6, 2015 Author Share Posted July 6, 2015 Fajny przenośny port i to dla modeli water line.Fajniejszy byłby suchy dok dla full hulli Będzie się Nagato ładnie prezentował w takim porcie. suchy dok jest dla fulhula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts