irlandczyk85 Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Doszedł do mnie mały zestawik do mojego Nagato 1/700.Mam nadzieje że wam się spodoba koszt suchego doku z przesyłką dosyć spory 76 euro ale harbour set wychaczyłem w globalnej wiosce za 4.50 euro Podstwa wykonana solidnie z płyty MDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Fajny przenośny port i to dla modeli water line. Fajniejszy byłby suchy dok dla full hulli Będzie się Nagato ładnie prezentował w takim porcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 6 Lipca 2015 Autor Share Napisano 6 Lipca 2015 Fajny przenośny port i to dla modeli water line.Fajniejszy byłby suchy dok dla full hulli Będzie się Nagato ładnie prezentował w takim porcie. suchy dok jest dla fulhula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi