JuSSer Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 Witam. Dawno mnie nie było na tym forum, a było to spowodowane brakiem czasu i motywacji do działania. Jednak modelarstwo ma "to coś" w sobie i znowu zapragnąłem tego. Jednakże chciałbym zaznaczyć, że nigdy nie porzuciłbym tak wspaniałego hobby. Po prostu potrzebowałem chwili wytchnienia, miałem też inne zajęcia. Z racji tego, że są wakacje mam już więcej czasu i modelarsto jest dla mnie wspaniałym sposobem na zabicie nudy Niedawno skończyłem swój drugi model, czyli ten przedstawiony na zdjęciach. Trzeci jest już w budowie, co można zauważyć w tle niektórych zdjęć. Zapraszam do oceny i oglądania zdjęć. Przepraszam za trochę słabą jakość zdjęć. Nie bądźcie za ostrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 Na 4 fotce prawe nadkole wyglada na krzywo przyklejone. Te nadkola nie powinny byc matowe? Fotek ze srodka kabiny pewnie nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 A przód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuSSer Napisano 25 Lipca 2015 Autor Share Napisano 25 Lipca 2015 Kolejne zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi