Piotrek W. Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 (edytowane) "...Klient w krawacie jest mniej awanturujący się." Sklejony jakiś czas temu. Zdjęcia zrobiłem jednak niedawno. Malowany humbrolami. Model w zasadzie samo-sklejający się. Całym sercem mogę go polecić wszystkim do odreagowania po składaniu modeli "starwarsowych" z AMT/ERTL. Pozdrawiam, Piotr Wojtal Edytowane 29 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Nie dałeś oznaczeń "indonezyjskich" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 22 Listopada 2007 Autor Share Napisano 22 Listopada 2007 Chciałem zrobić możliwie jak najwierniejszą kopię z IV części. Naoglądałem się do obrzydzenia ataku na Gwiazdę Śmierci ale i tak nie mogłem dostrzec żadnych znaków identyfikacyjnych, więc kalkomanie przykleiłem jak mi rozum i instrukcja dyktowały. A "indonezyjskie" znaczki są, tylko nie widać ich na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi