Piotrek W. Napisano 22 Listopada 2007 Napisano 22 Listopada 2007 (edytowane) "...Klient w krawacie jest mniej awanturujący się." Sklejony jakiś czas temu. Zdjęcia zrobiłem jednak niedawno. Malowany humbrolami. Model w zasadzie samo-sklejający się. Całym sercem mogę go polecić wszystkim do odreagowania po składaniu modeli "starwarsowych" z AMT/ERTL. Pozdrawiam, Piotr Wojtal Edytowane 29 Listopada 2007 przez Gość Cytuj
gulus Napisano 22 Listopada 2007 Napisano 22 Listopada 2007 Nie dałeś oznaczeń "indonezyjskich" ? Cytuj
Piotrek W. Napisano 22 Listopada 2007 Autor Napisano 22 Listopada 2007 Chciałem zrobić możliwie jak najwierniejszą kopię z IV części. Naoglądałem się do obrzydzenia ataku na Gwiazdę Śmierci ale i tak nie mogłem dostrzec żadnych znaków identyfikacyjnych, więc kalkomanie przykleiłem jak mi rozum i instrukcja dyktowały. A "indonezyjskie" znaczki są, tylko nie widać ich na zdjęciach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi